mandag den 24. januar 2011

Genbrugs Junkie!!!

Helt seriøst, er total afhængig... Jeg skal mindst i genbrug 1 gang om ugen... Tænk nu hvis der lå noget jeg godt kunne bruge. ha ha... Hvis der går 14 dage uden et genbrugs kik, for jeg kriller i fingrene, og så må jeg finde en løsning så jeg kan komme i genbrug. ha ha.. Ej synes bare det er så fantastisk hyggeligt og man bliver bare så glad når man finder noget man kan bruge.

I dag fandt jeg disse:

Et super fint vattæppe


3 fine bøger:-og sidst men ikke mindst var vi i stofogstil. NØJ hvor kunne jeg købe mig fattig. Var kun inde efter fleece, men dette røg skisme med i vognen. Så der skal syes lidt sommertøj til ungerne. Hende der klippet stof ud fortalte der kom nyt stof hjem i næste måned og der skulle hvis være en masse lækkert med. Så uha... glæder mig til deres nyheds katalog kommer.

6 kommentarer:

 1. Tillykke med dit nye navn! Fine fund - er såååå misundelig på de bøger - dem leder jeg med lys og lygte efter for tiden.. Grr..

  Klem Louise

  SvarSlet
 2. Genbrugs junkie - you and me both. Jeg kan altså heller ikke lade være, jeg skal også have mit fix, også gerne 1 gang i ugen:-)

  Rigtig fine fund!

  SvarSlet
 3. Åhhh, hvilket vatteppe!
  Gratulerer med den nye blogg :o)
  Jeg må si skrifttypen er veldig fint, men ganske vanskelig å lese.

  SvarSlet
 4. Ha ha...Namaste. Har selv tænkt over det. Regner med at lave den om så det kun er overskriften der står med den fansy pansy skrift type. Jeg kan jo ikke have i ikke kan læse hvad jeg skriver. ;-)

  Louise: Ja, de er altså også bare super fine. fandt dem også godt gemt ind bag de andre børne bøger. Jeg er bare sådan en der gerne roder ind bag ved for at se om der er noget godt.

  Susan: Godt at høre jeg ikke er den eneste. ;-) Ja, jeg synes næsten jeg er heldig hver gang jeg er i genbrug. Men for så også min kæreste til at køre rundt efter det. ha ha... Har sådan 6 stk genbruger jeg skiftes lidt i mellem at besøge. ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Kristiane,
  Tillykke med det nye navn og blog, jeg er læser fra din gamle og jeg er helt forelsket i dine ugle kæder til barnevogne :)
  Håber snart de er salgsklare!!
  Knus Line

  SvarSlet
 6. Hej Kristiane.
  Tillykke med din nye blog.
  Både den gamle og den nye fortjener denne blogaward
  http://lise-tj.blogspot.com/2011/01/blog-award.html

  SvarSlet