onsdag den 29. februar 2012

Opdatering på spille situationen.

Har fået svar fra dem der har lavet det spil min datter købte stjerner fra igår. I den første del af mailen fortæller han om at jeg bare kunne have lavet en pin kode selv, bla bla bla og at de ikke giver penge tilbage når det er en tillægsting der købt til spillet. Vi kunne jo have brugt nogen af de 50000 stjerner og vi ville jo så have fået dem gratis. Det skal så siges at der ikke er brugt nogen af stjernerne. Til sidst i mailen skriver de så at de kan tilbyde mig at købe 20000 stjerner og så vil de slette de 50000 stjerner og så skal vi kun betale halvdelen. Amen hvis det kan lade sig gøre så burde de fandme da kunne trække de 50000 tilbage som stadig står i spillet. Eller lade os bestille for det mindste beløb stjerner der er. Synes det SÅ frækt. Hvorfor først fortælle mig at de ikke kan refunderes, men joooo hvis jeg så bare bestiller 20000 så kan de godt slette de 50000. Det giver så lidt mening. Men hvis det er den eneste løsning der er vil jeg selvfølgelig heller betale 375 kr end 749 kr. Meeen sender dem nu lige en mail om at jeg synes det er lidt frækt. Hvad skal jeg bruge 20000 stjerner til når jeg har slettet spillet. suuk.

Det var bare en lille opdatering på spille situationen.

Hvad ville i gøre?! Ville i bare sige ja tak til de 20000 stjerner?!

10 kommentarer:

 1. Hejsa

  Kan være dette kan være til hjælp....
  Prøv at læse her:

  http://borger.itst.dk/forbrug/mobiltelefoni/har-din-teenager-styr-pa-mobilforbruget

  Mvh. Dianna

  SvarSlet
 2. Har været inde og læse at mange har fået deres penge tilbage ved at ringe til appel. Men nu er det jo ikke iphone jeg har. Men en anroid telefon. Hvem filan skal jeg så ringe til?! Vil virkelig gerne have hjælp i denne sag da jeg ikke vidste man kunne sætte en kode på spillet eller telefonen. suuuk. -og synes det meget mærkeligt man kun kan få refunderet det halve beløb. :-( Især når der først kom en hel smørre om at det ikke var deres skyld bla bla bla...

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen ikke rimligt at der ikke skal bruges en kode for at handle yderlige i spillet.
  Det kan jo ruinere hvem som helst!!!
  - de må komme op med noget bedre en nogle flere stjerner!

  SvarSlet
 4. Man kan åbenbart sætte en kode på et sted i spillet. Men synes bare de burde oplyse det. Jeg har ikke haft min mobil særlig længe så er ikke helt inde i det endnu. Men omvendt hvem f.... i h..... vil også købe stjerner for 749 kr?!?! Det er jo at udnytte at folk lader deres børn spille disse børne spil og er udvidende om at man kan købe aps der til for 749 kr. Det jo sindsygt.

  SvarSlet
 5. Man burde få muligheden for at lave den kode så snart man har hentet spillet ned. Altså der popper et vindue op der forklare at hvis børn skal spille disse spil så skal man lave en kode. Men har lært af min fejl. har slettet mit kort fra google og er ved at finde ud af hvordan man laver den kode på mobilen.

  SvarSlet
 6. øv og øv og øv med øv på. var lige inde på forbrugerstyrrelsens hjemmeside. Men før de vil hjælpe en skal der være tale om et køb over 800 kr. :-( Hmm.. men overvejer lidt at skrive til dem alligevel.

  SvarSlet
 7. Jeg ville dælme ikke sige jatak til forslaget. Jeg ville kæmpe til sidste blodsdråbe. Synes ikke det så meget handler om beløbet, mere at de snyder folk. Ifølge købeloven har man vel ret til at fortryde et køb og hvis ikke skal der oplyses derom (tror jeg). Og din datter ville jo ikke kunne læse en evt. advarsel om at købet ikke kan fortrydes. Bare min tanke, men ja, kontakt forbrugerstyrelsen. :)

  SvarSlet
 8. Jeg ville kæmpe videre. Jeg syns bestemt der har været lignende sager hvor folk har fået pengene tilbage fordi det er børn under 18 der er kommet til at købe noget. Min fætters søn der dengang vær ca 18 mnd købte musik for 500 kr. og dem fik de retur bare ved at ringe til dem de havde købt ved. Men det er selvfølgelig også 3 år siden ca.

  SvarSlet
 9. jeg ville også kæmpe videre og kræve at få ALLE mine penge retur. kan de refundere bare LIDT af pengene, så kan de også refundere det fulde beløb. Og det er om i havde brugt nogle at de stjerner eller ej. Hun er stadig KUN 4 år. Så den må han længere ud på landet med.
  Og at du bare kunne lave en pin kode. Sådan noget VÅS. De burde lave spillet så det ikke er så nemt at købe ting derinde. hvis et barn på 4 år kan spille det, så er det nok begrænset hvor mange voksne der spiller det. Dermed sagt at de hiver penge ud af forældre fordi ungerne spiller

  ( Håber det er til at fatte hvad jeg skriver. Haha )

  KÆMP KÆMP KÆMP

  SvarSlet