lørdag den 19. marts 2011

Har i nogensinde hørt om en "springer bulldog"??


Det har i så nu!! ha ha... vi har jo en fantastisk lille og MEGET hyper fransk bulldog!! I tidernes morgen da vi skulle finde ud af hvilken hund vi skulle have, valgte vi en fransk bulldog, fordi det skulle være en meget MEGET rolig hund, der ikke krævede det vilde motion!!! Ja tak, det gælder så ikke alle hunde i denne race vil jeg så lige hilse og sige!!! ha ha... Vores er total hyper om du så går i flere timer med hende så der stadig gang i hende. Ha ha. (Hun er lige blevet 2 år her den 1 januar.) Kan også bare være hun har misforstået begræbet fransk bulldog og derfor har valgt at gå under en anden race nemlig "springer bulldog". Hun elsker simpelthen at hoppe og hun kan virkelig hoppe højt!! Hver gang vi danser står hun og hopper, j hun hopper bare helt vildt meget.Men for at demonstrere det jeg fortæller her kommer der lige et par billeder af damen:

Her står Lea og leger med Mimmi, er det ikke vildt hun kan hoppe så højt???-og til sidst skal pinden jo selvfølgelig DØ!! ;-P

Ej jeg har altså bare aldrig mødt en fransk bulldog der er som hende. Men elsket det er hun. -og vi har så lært af at selvom der er en beskrivelse af en hunde race på nettet, lever hunden ikke altid op til beskrivelsen, Men vi har da fået en unik bette hyper hund.

1 kommentar: