fredag den 1. juli 2011

Se hvad jeg har fundet

Var idag lige forbi den lokale genbrugs biks og fandt disse lækre sager.

2 sæt voksen sengetøj

2 sæt voksen sengetøj + lagner


Et pudevår


-og så har jeg lavet en bytte handel med hende her. Tjek hendes blog ud. Jeg fik disse fine stykker stof og jeg har sendt en ugle kæde til hende. Håber du bliver glad for den. ;-D


I skal da heller ikke snydes for at se hvad Lea havde med hjem til os fra børnehaven idag! -synes bare den er SÅ fin og er virkelig utrolig glad for den. Tør næsten ikke hænge den op. Tænk nu hvis den falder ned og går i stykker. puha... ha ha..


Har også en lille mand der begyndt at gå. Ejjj jeg bliver lige stolt hver gang han rejser sig og går. Synes bare han er så dygtig, min lille basse-mand. Han er også begyndt at danse helt vildt. Det er altså bare SÅ sødt.Kan i alle have en fantastisk weekend.

smil fra

7 kommentarer:

 1. ÅRH JA!!!! Hvor bor du siden du kan finde sådanne skatte i den lokale genner? Hvor er du heldig :)
  Og sikke et fint aftryk - det kan jeg godt forstå du er lidt øm over :) Det er bare så fantastisk når de pludselig kan gå - nååårh :)
  Rigtig god weekend til dig!

  SvarSlet
 2. ej nogle fine stoffer super kup du har gjort..

  SvarSlet
 3. Betine-Måske det fordi jeg bor langt ude på BØH-landet.. ha ha... Men synes også selv jeg er ret så heldig. ;-P Men nogen gange kan der også gå lidt tid imellem de gode kup. ;-D Men mmm man bliver så dejlig glad når der dukker lækkerier op engang imellem.

  cs-tak, synes også de fine. Nu er mit dilemma bare om jeg skal bruge det som sengetøj nu der er 2 sæt af hver. Eller om jeg skal bruge det til sy projekter. ;-)

  SvarSlet
 4. Ih, kan stadig blive helt ked over jeg aldrig modtog den fine kæde :(
  Havde bare ønsket mig den sååå længe, og så kom den aldrig frem... Ih altså! Nå - bare et lille suk her på denne solskins søndag :)

  SvarSlet
 5. Ja, jeg forstår det heller ikke. ;-( Synes simpelthen det er så underligt. Men vi er lige flyttet og har haft dig i tankerne. (ja det hang hvis ikke helt sammen) MEN her kan man sende post med GLS, så har tænkt jeg ville prøve at sy en til og så evt prøve at sende den med GLS!!?? Måske vi har mere held den vej, vi har i hver fald ikke haft nogen held med Post dk. Tror dog også der skete en masse fusk oppe på det posthus der var i den by jeg boede før, de havde ikke styr på noget som helst.

  SvarSlet
 6. Ih, jamen det ville bare være rigtig godt!
  Er der ikke noget med, at du bor i Ålborg? Skal nemlig den vej i næste uge, så måske jeg bare selv skulle hente den? (Stoler simpelthen ikke på Post Danmark mere!)¤=##

  SvarSlet
 7. Hvis du har lyst til at ofre endnu en kæde, vil jeg rigtig-rigtig gerne have en... Du kan skrive en mail :)
  Sanni.kalhoj@gmail.com

  SvarSlet