søndag den 13. marts 2011

tut tuuut....

Jeg lever stadig. Synes bare lige der har været så MEGET.

Nå men har jo gang i en laaang bestillings liste af det ene og det andet. Både folks egne ideer og selvfølgelig mine. En af mine veninder venter tvilling piger her lige om snart, så er ved at få gjort alle hendes bestillinger færdige. Hun havde set frueas ugler på amio og spurgte om jeg ikke ville sy sådan et betræk til hende bare som mit eget design, og det har jeg så gjort. Bagefter sad jeg og tænkte om man overhovedet måtte det??? -For har jo ikke kopiret hendes ugle design, men lavet mit eget. Synes ikke der er nogen ligheder overhovedet, andet end det er et pusle betræk.


-og så har jeg også haft gang i et lille elefant projekt. Min datters gamle dagplejemor er helt tosset med elefanter og spurgte derfor om jeg ville lave en elefant barnevogns kæde.. -og som i nok har fundet ud af, springer jeg gerne ud i en sy-udfordring. Men hun blev super glad for mit design, og det jo det vigtigste. Meen jeg har nu lidt der skal rettes på den inden den næste elefant kæde ser dagens lyd. Man er vel sin egen bedste kritiker?:

8 kommentarer:

 1. Det er vel nu engang sådan, at man ikke kan opfinde den dybe tallerken to gange!! Der er jo ikke tale om plagiat her... SUPER lækkert at se på, og må absolut være til stor glæde for veninden din!

  :O)

  SvarSlet
 2. Jeg ser ingen grund til bekymring om kopiering. Men tilgengæld en rigitg sød ugle.
  Elefant ranke en skæppeskøn

  SvarSlet
 3. He he.. nej det kan der jo være noget om. ha ha.. Men det er efter alt den snak her i blog land om kopiring af diverse ting. -så jeg ville jo bare være helt sikker på det var ok. Men så skulle der nok også have været nogen efter alle dem der efterhånden har syet en ugle pude. ha ha... Så mange tak til jer begge.

  SvarSlet
 4. den er rigtig fin :)
  jeg så i et gammelt blad, en butik som lavede ugle skifteunderlag, så ideen er ikke ny ;)

  SvarSlet
 5. den kunne måske misforståes det jeg skrev, jeg mente bare at du har lavet din egen stil og det synes jeg er helt ok :)

  SvarSlet
 6. ha ha.. nej nej, jeg forstod den godt. Altså at freea ikke er den der har opfundet ugle pusle underlaget og det derfor er ok der laves andre design af denne. ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Kristiane

  Er lige faldet over din blog - hvor er den fantastisk ;0)

  Jeg er klar fastlæser fra nu af.

  Kh. Rikke

  www.housedancegirl.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Hej Rikke,

  velkommen til og 1000 tak. Jeg vil da helt sikkert også ligge et besøg forbi din blog. ;-)

  mvh Kristiane

  SvarSlet