tirsdag den 1. marts 2011

Super lækker opringning...

Fik en opringning af en der hed Jytte i dag. Hun havde set jeg syede en masse ting og hun ville derfor høre om jeg vil have 2 sækker med stof!!!! GRATIS! Så ville hendes mand komme forbi med dem i morgen. Det var noget stof der havde været i en ejendom de have købt og hun kunne ikke bruge det i det hun ikke syede. Rigtig rar gammel dame. Hun havde først ringet til en i Aalborg der søgte noget stof, men hun havde ikke vent tilbage, så HALLELUJA for det!! Så nu glæder jeg mig SUPER meget til i morgen!!! :-D Glæder mig til at se hvad det er for noget stof. For glemte jeg helt at spørge om. Men mon ikke der er et stykke eller to man kan bruge nu der er 2 sække at vælge imellem? ;-)

Har også fået syet et par Bukser til Mikkel manden. Nu vare det jo ikke længe inden han skal op i en størrelse 80. Plus jeg har valgt at sy det meste af ungernes forår/sommer tøj selv,

7 kommentarer:

 1. Aj det bliver spændende at se hvad det er for noget stof;0)
  Rigtig lækker bukser du har syet,fede lommer;0)

  SvarSlet
 2. Wow sikke et held, spændende hvad der viser sig at være deri... :-)

  SvarSlet
 3. Det er jo bedre end juleaften..:-) glæder mig til at se hvad de gemmer.

  SvarSlet
 4. wauh, hvor spændende.

  Jeg er i tvivl om du sendte nogle opskrifter til mig? Det er ikke for at virke utaknemmelig, men er bare så spændt. (jeg har været ved at rydde op i mailboksen og måske jeg har slettet ved et uheld)
  Knus Helle

  SvarSlet
 5. Havde godt nok sendt dig en mail. Men har været ude for min mail bare sender blanke mails afsted. grr.. jeg prøver lige at sende det igen når jeg lige er på min anden computer. Sender det fra min Hotmail i stedet. ;-)

  Ja, jeg sidder også helt med sommerfugle i maven for at se hvad det er for noget. Men tænker også jeg ikke vil forvente det vilde, tænk hvis man bliver skuffet? ha ha... Meeen så længe der bare er lidt fedt, så det super med mig, det jo gratis for søren. ;-)

  SvarSlet
 6. Kender godt det med en PC der kun vil gå egne veje.......

  SvarSlet
 7. Indeholdet pose noget du kunne bruge?

  SvarSlet