tirsdag den 16. august 2011

Hvad synes i??

Altså vi flytter fra vores 2 værelses hus til en 5 værelses lejlighed med MEGET store værelser. og skal for første gang igang med at indrette børneværelser!!! NØØØJ jeg glæder mig. Elsker disse gamle teaktræs kommoder. -og vil super gerne have en til hver børneværelse. Min stedmor spurgte så om jeg ikke heller ville have en ny fra ikea... meeeen arggg.. synes bare denne ville blive så fin i lilla til Lea s værelse og grøn til Mikkels værelse. Elsker bare gammel "ragelse".Har fundet en vi kan hente lørdag, meen kan jo godt se det nemmere bare at købe en færdig i IKEA, men den er jo ikke lilla eller grøn!! Hvis nogen af mine læser har billeder af deres børneværelser må i gerne smide et link. Ville være dejligt med lidt inspiration.

8 kommentarer:

 1. Den skal da nok blive fin. Min farmor havde en magen til, men den røg til genbrug da hun skulle videre fra denne verden.

  Håber du har modtaget min lille pakke. Jeg sendte den med posten i sidste uge, så den skulle da helst være nået frem.

  God fornøjelse med indretningen.

  SvarSlet
 2. De er lækre og total robuste :)
  Glem Ikea og sats på genbrug!

  SvarSlet
 3. Ja, tænker jeg også. Ville da se herre fint ud med lilla og måske noget fint tapet i gul evt. på skufferne. JEG VÆLGER MIN KOMMODE. Så kan folk synes hvad de vil om den.. I LOVE it!! ;-P

  SvarSlet
 4. Jeg vil klart vælge det gamle look, det synes jeg kan gøres mest personlig. Mine piger har forskelligt hvor den ene er udstyret med to hvide reoler fra Ikea og en hvid seng fra Danbo og et afsyret skrivebord. Den anden har en hvid seng fra Danbo, en gammel kommode der er malet i ynglingsfarven ..lilla og en afsyret skrivebord og karlekammerskab. En gammel guldramme om opslagstavlen og ellers hold i lilla, turkis og limegrønne farver. Hendes værelse er det mest personlige syntes jeg. Men den anden elsker sit værelse.

  SvarSlet
 5. Jeg siger helt klart go for teak-træ!!! Man bliver så træt af alle de IKEA møbler... vi har mange af dem, og det er jo os i forhold til hvad man har råd til, men kunne jeg, ville jeg også heller have teak møbler eller andet!
  Hvis du mangler et teak-møbel, så har jeg netop et teak-chatol til salg. Hvis du går på min blog, og ser under møbler - så kan du se billede af det. :-)

  Frk.Munk

  SvarSlet
 6. Hej Kristiane
  Helt sikkert genbrug...teakmøbler er skønne.
  Er vores byttehandel druknet helt i flytteplaner?

  KH Mia

  SvarSlet
 7. genbrug it is... Jeg synes også det "hyggeliger" med lidt hjemme renoveret møbler. Tror Lea vil elske sit nye værelse når engang jeg når SÅ laaangt med mine planer.

  Mia, du er i mine tanker og har lige rykket min sy maskine op i stuen idag, og så håber jeg at jeg en af dagene kan få syet en ugle kæde færdig til dig. Vil stadig gerne bytte. Der har bare lige været så meget nu vi skal være ude af huset den 1-9.

  SvarSlet