tirsdag den 27. september 2011

TOTAL heldige mig!!!

Ja, hvis du altså spørg mig!! Jeg var lige et hurtigt smut forbi genbrugen igår. -og tænk der fandt jeg dette fine mummi stof, samt denne broderi bog som jeg længe har ledt efter. (så den i en give away, et eller andet sted og lige siden har jeg været forelsket). Vil rigtig gerne lære at brodere, så håber jeg kommer igang efter jeg har fået fingrene i denne bog. Tænk for disse herligheder kom jeg af med 25 kr (jep du læste rigtigt) 20 kr. for bogen og 5 kr for mummi stoffet!! Synes du ikke også jeg er heldig???? Ihhhh elsker gode fund, man bliver så glad af det. Men synes også der har været langt imellem de gode fund det sidste stykke tid. Måske fordi det blevet IN at gå i Genbrug.

Det fine mummi stof,


 Jeg var også et smut i Aalborg igår for at finde mig et par løbe sko. Jeg tænker ved mig selv, at jeg da lige kan smutte forbi salling for at se om de skulle have et godt tilbud. -og det havde de!! Der mødte mig en kæmpe strøm af mennesker. Da jeg trådte ind i salling  tænkte jeg bare, `hvad filan sker der lige her`?? Det viste sig de holdte guldfeber, det samme som rivegilde. Så jeg fik 2 par sko med mig hjem og en hummel trøje til manden og et par hummel træningsbukser til mig. 99 kr pr stk!! Mine løbesko var sat ned fra 1099 til 299 og Hummel sneakers kostede 99 kr. Så JUBIII for jeg gik i Salling. (selvom jeg faktisk hader at gå derinde når der er så mange mennesker!!)

 
Mine fine nye sko.Som i nok kan se er jeg ved at lave om på min blog, derfor er der lige fjernet lidt ting fra bloggen, men de vil blive lagt ind igen, sammen med en masse nyt. Har også valgt at bloggen ikke kun skal være en kreativ/loppefundsblog, men også en familie blog. Det vil sige der vil komme lidt flere billeder af mine unger, Dog vil det mest være det kreative der kommer til at fylde her på bloggen. Der er også en lille Give Away på vej, så hold endelig øje ned bloggen.

6 kommentarer:

 1. Åh hvor er det fint det Mummistof :-) Hvis det er et stort stykke og du vil bytte, så siger du bare til :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Jo du er bare heldig. Det mummi stof er bare lækkert og sikke gode køb i Salling. Måske man skulle slå et smut forbi og lade sig friste.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hold da op nogen lækre fund!!!
  Hvorfor har vi ikke en Salling her i lille Toftlund(?) Nøj hvor jeg er misundelig (på den gode måde) :)

  ...og FEDT nyt design på din blog, jeg er også mest til det enkle :)
  kh

  SvarSlet
 4. Det er da simpelthen bare kup på kup på kup :-D Den bog går jeg også og holder udkig efter i genbrugserne. Hvor er du heldig :-)

  SvarSlet
 5. Eih hvor er det fnt det mumistof!! Det fører mig i den grad tilbage til min barndom :o))

  Kh. Trine

  SvarSlet