tirsdag den 23. august 2011

Danmark vs Afrika!!ARGGGGGG..... Jeg kan nogen gange blive SÅ flov over at være dansker!! Hvad fanden bilder i jer ind???!! Lige nu er der nogen mennesker der har valgt at sætte denne tekst på facebook:

Tænk lige over den her inden i donerer noget til afrika indsamlingnen og luk tegnebogen i.........................
I Danmark har vi børn der går i seng uden at spise.. Ældre og syge der ikke får medicin.. Psykisk syge uden behandling.. Tropper uden ordentligt udstyr ..... Men vi donerer millioner til andre lande, i stedet for at hjælpe vores egne først! 99% af jer vil ikke have modet til at kopiere


Blev SÅ gal da jeg så den!!! Hvad fanden bilder i jer ind!!??? -ja, vi har også mange mennesker der lider her i Danmark, helt sikkert. Men det så  her jeg håber det snart går op for danskerne at det er den forkerte regering der sidder på magten lige nu og ikke en skid med afrika at gøre. Helt seriøst, de har ingen VAND og MAD!!!! hvad fanden er det lige der kan måle sig med det, her i Danmark. Hvis folk som sætter denne tekst på deres facebook profil mener vi har det så skide dårligt her i Danmark i forhold til Afrika, så synes jeg de skulle bytte plads med en familie dernede. Ej, det kan bare gøre mig så gal. Jeg synes det skide egoistisk!!!!

-Og her til sidst vil jeg bare undskylde mit sprog. Men er bare så rystet over at nogen mener at vi skal lukke tegnebogen for Afrika! Hvad sker der for det??? Jeg fatter det simpelthen ikke og det kommer jeg nok heller aldrig til!! SÅ JEG SIGER BARE STØT AFRIKA FOR SULAN DA!!!!!!

13 kommentarer:

 1. Er i chok over hvordan man kan have den holdning!
  Kan sket ikke holde tanken ud om at nogen mennesker er så afsporet og egoistiske!! Puha, får det helt skidt!
  Og ja, støt Afrika!

  SvarSlet
 2. Jeg må nok indrømme at jeg har det lidt ambivalent med det her.
  Jeg synes selvfølgelig det er synd at der i andre lande er folk der hverken har mad eller vand.
  MEN jeg kan altså hellerikke se hvorfor man i dk skal sende så mange milioner ud i verden, når der også i dk også er så mange der ligger under fattigdomsgrænsen. Personligt kender jeg nogle familier der ikke aner hvordan de skal få ordenligt ernæringsrigtig mad på bordet til familien og det meste af tøjet er genbrug eller noget de har fået. Og det er bestemt IKKE fordi der bliver ruttet med de penge deh har at gøre med.
  Synes bestemt de penge der bliver dorneret ligge så godt kunne bruges her hjemme.

  SvarSlet
 3. Hold da kæft en idiot, han kan kun komme fra DF, undeskyld jeg er så fordomsfuld. Men hvad bilder vedkommende sig ind. ALLE i DK kan få mad og vand...
  Jeg har valgt at tage begge mine piger med til landsindsamling d. 4 sep. for Red Barnet... og det er jeg stolt over når jeg læser dit indlæg. Du skal ikke undskylde dit sprog..

  SvarSlet
 4. jeg er SÅ enig!! Jeg har støttet og det er dem vel undt, at vi alle lukker op for pengepungen.

  SvarSlet
 5. Jeg kender heldigvis ingen, der har kopieret den. Og mod??? MOD??? Vi er jo ikke idioter nok til at kopiere det!!! Jeg er harm og lige ved at kaste op af vrede, foragt og skuffelse!

  Brilleting har i øvrigt lavet en fin indsamling!! Kig forbi!

  SvarSlet
 6. Synes alså lige du skal se MIN facebook status:

  ENHVER, DER SKRIVER OM SULTNE DANSKE BØRN OG UVASKEDE ÆLDRE, SOM GRUND TIL IKKE AT STØTTE AFRIKA (OG ANDRE I STOR NØD FOR DEN SAGS SKYLD), SLETTER JEG ØJEBLIKKELIGT FRA MIN FACEBOOK, OG TROR IKKE DU BEHØVER AT KONTAKTE MIG IGEN, DA VI TYDELIGVIS HAR FOR LIDT TIL FÆLLES!

  Må jeg fortsat være din læser? :)

  SvarSlet
 7. Hmm... Hvad sker der lige med ordet tolerance her?
  Er det ikke tilladt at have en anden mening end jer?
  Tja...jeg undre mig bare... :o)

  SvarSlet
 8. Jeg har masser af tolerance og forståelse for andres mening. Men jeg har svært ved at forstå sammenligningen og at man er sig selv nærmest....

  SvarSlet
 9. Pi man må gerne have en anden mening, jeg synes bare den mening er forkert. Det jeg er mest foraget over er at folk skriver luk pengepungen i??? Hvad er det lige det hjælper??? Det gør da ikke noget bedre for nogen af de gamle eller fattige her i Danmark!! -og ja så der mange der siger, øhhh jamen vi ser jo ikke det gør en forskel dernede, NEJ men rom blev jo heller ikke bygget på en dag vel?? Der skal virkelig mange hjælpemidler til for at få opbygget et nyt afrika og spørgsmålet er også om det nogensinde sker. Men kan vi hjælpe bare lidt dernede, så synes jeg den hjælp er bedre end ingenting. Der er tørke dernede lige nu DVS de ikke engang kan få noget og drikke fordi deres dyr de dør, så de kan heller ikke få mad. -og helt ærligt, så vil jeg fandme heller bo på et plejehjem i Danmark end jeg vil bytte mig til et hjem i afrika!!
  Herhjemme burde vi jo have en regering der gik ind og hjalp de fattige og de gamle her i Danmark!! Men jeg håber det danske folk er blevet klogere til næste valg!! -og så ville det da helt sikkert også være en super ide med en indsamling til diverse ting her i Danmark, men lige pt synes jeg Afrika har mere brug for det end os. Vi har i det mindste vand!! TÆNK hvad de ville give for en vandpyt dernede!!! ;-)

  Er glad for der er så mange der enige med mig.

  SvarSlet
 10. -og det kan du tro blomsterpigen. Har selv skrevet et surt opstød på min facebook profil og der er kommet mange delte meninger, især fra dem der arbejder inden for ældreplejen. -og ja jeg ville også ønske de gamle havde bedre vilkår ingen tvivl om det!!

  SvarSlet
 11. Jeg har også lige set ET FAMILIEMEDLEM!!!! have denne komplet vanvittige tekst stående som status på Facebook. Kunne heller ikke lade være med at kommentere den, da jeg heller ikke kan se, hvad det skal gavne nogen som helst ligefrem at opfordre folk til IKKE at støtte Afrika-indsamlingen. Helt forskruet efter min mening.

  SvarSlet
 12. Ja, det dybt godnat. Det er jo helt absurd at sammenligne vores ældres VELFÆRD med HUNGERSNØD. Synd at nogle mennesker er så snævert synet, at de ikke formår, at se ud over deres egen næse.. Fair at de ikke vil støtte det, hvis det deres holdning, men lad da være med at skrive noget så dumt som at luk tegnebogen i!!! Det synes jeg er så langt ude at man kan være så koldt et menneske.

  SvarSlet
 13. Den nuværende regering har med stor hjælp fra DF spillet på egoisme og frygt, os mod de andre, hvid mod sort, kendt mod "farligt" osv. i mange år.
  Uvidende og smalsporede mennesker har jo ikke haft en (ret stor) chance,for at træffe de rigtige valg.

  Humanisme er at tage hånd om svage verdensborgere.

  FB-kommentaren er en lille menneskes kommentar, men der er desværre mange små mennesker i Danmark.

  Indsigt og viden er den eneste mulighed for at gøre alle klogere - selvfølgelig.

  Glædelig mandag.
  Kirsten

  SvarSlet