torsdag den 6. oktober 2011

Mikkel ræv

Ja, herhjemme er den lille ræv også sneget sig ind. Har faktisk gang i lidt forskellige "ræve" projekter. (burde være bedre til bare at afslutte 1 projekt af gangen, suk). Men lige nu er det denne hæklet fætter jeg har gang i at færdiggøre. Jeg er lidt spændt på hvordan det færdige resultat bliver, men håber det bliver godt. Regner nemlig med han ryger i en lille Give Away her på bloggen. (så husk at holde øje) Men det tager altså bare lidt ekstra tid at hækle når man laver sine egne mønstre. Så skal man for det første sidde og skrive alt hvad man gør ned på et stykke papir og er det man har lavet, ikke godt nok, kan man pænt give sig til at travle op og starte forfra. (suk, men arbejdet er helt sikkert der værd, når man står med et færdigt prdukt, lavet efter ens egen frie fantasi, dejligt).

En hæklet fætter ræv.
Udover at hækle er jeg også gået igang med et kæmpe, KÆMPE, KÆMPE, stykke arbejde!!! Men har valgt at gøre det mere til et hygge projekt uden en afslutningsdato!! ha ha.... Jeg er simpelthen gået igang med at sy et sekskantet patcwork sengetæppe!!! pyyyyha... Men jeg håber og tror det bliver super godt når engang det er syet færdigt. Jeg har bare valgt at klippe en masse sekskanter og der er ingen system i dem, så de bliver bare smækket på. -jeg håber så at det bliver et vildt lækkert sengetæppe i den sidste ende.

Mit første håndsyet projekt.

6 kommentarer:

 1. Ej hvor er han cute din ræv! Og dit tæppe det ser altså også ret lækkert ud - Glæder mig til engang at se det færdigt:-)

  SvarSlet
 2. årh hvor er den ræv sød, den give away vil jeg være med i og hold da fest du er tålmodig med det tæppe det skal nok blive rigtig flot.

  SvarSlet
 3. Det er virkelig en fin ræv. Jeg elsker også at hækle, men har selv ikke tålmodighed til at lave mine egne mønstre, så jeg tager hatten af for jer, som gør det!!! Fin er er den i hvert fald.

  SvarSlet
 4. Så sød Mikkel ræv bliver ;0) De tæpper er bare så flotte,jeg har bare ikke tålmodighed til at sy i hånden

  SvarSlet
 5. Mikkel ræv skal nok blive super fed :) Og sikke et arbejde med tæppe, men så nyder man det sikkert mere, når det er færdigt.

  SvarSlet
 6. Wa-uw - det er en god begyndelse!

  SvarSlet