onsdag den 30. november 2011

En DIY på vej

Jeg når det, desværre ikke idag, har fået den vildeste hovedepine efter jeg var til teori, men smider den ind i morgen!! SORRY!!!

Lige nu sidder jeg lige og fin justere det sidste på en DIY jeg ligger på bloggen i aften. (når ungerne er puttet og jeg har været til teori). Det er hæklet cirkler og nogen vil nok tænke hvad søren kan man da bruge dem til??? Jo, se det jo helt op til en selv, kun fantasien sætter grænser. Jeg bruger dem til at dekorere mine børns tøj med dem. Regner med at få gjort Lea s bukser færdig i morgen, så kan i se hvad jeg har brugt dem til. Men egentlig tror jeg de er tiltænkt som noget beskyttelse under diverse ting. Opskriften er fra en gammel hækle bog. Så har jeg bare rettet dem til som jeg ville have dem. -og som i nok kan se på billedet kan man jo selv vælge om man vil skifte farve eller bare lade den være helt ensfarvet. Min DIY har jeg valgt at lave i flere farver, da det så også er nemmere at se overgangen i opskriften mm.

Jeg vender stærkt tilbage i aften. (nu står den på lidt teori prøve øvelse, inden manden kommer hjem med ballademagerne)

1 kommentar: