søndag den 6. november 2011

ihhhh øv..

Jeg fik idag lidt tid ved sy maskinen og fik syet mikkel ræv færdig, men desværre er der lidt små fejl der skal rettes før han bliver helt god. Vil se om jeg kan rette mit mønster til i aften. For der er jo en Give Away i vente, men synes så også den Give away skal være i orden, ik?? Man skal jo helst kunne stå inde for ens design.


Efter min mislykket ræv, havde jeg brug for en optur, så jeg syede en af mine ugler, MEN der har så åbenbart siddet lidt snavns nede i spolen (ja jeg er ski ikke for god til at gøre den ren dernede)  Så da jeg sad og syede løs, blev den gule snor smurt ind i noget mørkt snaks, og ja det er jo så bare ris til egen røv, så i morgen skal min singer lige have en omgang hovede rengøring.

Håber i alle sammen har haft en super dejlig weekend.

5 kommentarer:

 1. Sjovt jeg synes han ser helt perfekt og skøn ud

  SvarSlet
 2. Mikkel er da vildt kær!!! Ja, det er uglen også (kender desværre også til det med manglende rengøring og eftervirkningerne deraf...det er bare så surt!).

  ...glæder mig allerede til din Give Away...MEGET! ;o)

  SvarSlet
 3. Tak, synes også hans udseende som sådan er fint nok, men det var bare super svært at vende ham osv og sy ham sammen, så det bare der han skal fin justeres lidt. ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes nu også ræven er rigtig fin.. den måtte skam gerne bo hjemme hos os.

  Hav en rigtig dejlig dag..

  SvarSlet
 5. Hvor er det dog en fin ugle(:
  Det er rigtig godt lavet.

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og forbi min give away(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet