tirsdag den 22. november 2011

Se lige her!!

Jeg fandt lige denne ultra super smarte nøddeknækker i Billig Billy til 40 kr. Synes virkelig han er flot. -om han kan knække en nød, det kan jeg ikke svare på endnu. Men det gør mig nu heller ikke så meget.


Så placere man bare nødden i munden......

-og KNÆK!!!

Her til aften fik jeg også syet et adventsgave ophæng. (hvis der overhovedet er noget der hedder det??). Jeg tog den dug jeg købte i genbrug for et par dage siden, delte den, syede skråbånd på og satte 4 klips på, og vupti, så har jeg et sted at hænge ungerne s adventsgaver. Har nemlig lavet 2 stk. Det super nemt og hurtigt at lave, så nu den ide i hver fald givet vidre.

2 kommentarer:

  1. Sikke dog en god ide med advents-ophænget, og sikke et genbrugsfund du har til det :-) Jeg er helt VILD med nøddeknækkeren, og datteren har en film med Barbie i nøddeknækkeren hun elsker. Kan du lokkes til at købe en for os og sende? Så betaler jeg gerne porto og evt. lidt for ulejligheden, jeg kan også sende en stak stof din vej som tak for hjælpen :-)

    SvarSlet
  2. Det kan du tro jeg vil. Skal se om jeg kan få fingrene i en til jer i morgen. Synes også han er SÅ fin og han er jo fin som pynt hvis nu han ikke kan finde ud af at knække nødder. ;-P

    kh Kristiane

    SvarSlet