tirsdag den 8. februar 2011

Man kan være heldig..

Bare en gang imellem. ha ha... Har været på en af mine ugentlige genbrugs ture og synes jeg var super heldig at finde nogle vildt lækre sager. Ja lige pt står det kreative på at lave ugler!! MASSERE af ugler! -jeg har endda fået min mand med i operationen han klipper stykkerne ud og jeg syer. ha ha... Det da god arbejdes fordeling. ;-P Men uha, nogle gange er det svært at nå alt det man gerne vil. Vil jo gerne lave en spændende blog, men synes ikke det muligt i så stor en grad når det hele bare ugler herhjemme. Har også 4 bestillinger på alt muligt jeg skal have gjort klar. pyhhh... Nogle gange burde jeg nok være bedre til at bruge ordet NEJ noget mere.
Men her er lidt billeder af mine fund:


3 kommentarer:

  1. Iih, den bog med frøen Freddy havde jeg som barn. Der var også en om en hund. Jeg elskede de bøger. Gad vide om de er et sted i kælderen?
    KH

    SvarSlet
  2. Ja der er 12 bøger i serien. ;-) Vi har 4 af dem. Det er nogle super fede tegninger der er der i. Så skynd dig da lige at få dem rygget op af kælderen. ha ha... Der er en bog med en hund der hedder: Den glade hund hov-hov.. Jeg håber jeg en dag er heldig at finde alle i serien. ;-P

    SvarSlet