tirsdag den 5. juli 2011

Tror du på spøgelser???

Billedet er lånt fra google

Ja eller ånder??? hmmm... Jeg er egentlig ret skeptis. Men vil alligevel lige fortælle jer noget uhyggeligt!!

Lea begyndte for et stykke tid siden at sige der var et spøgelse ude på vore trappe i gangen. Jeg sagde hver gang at spøgelser ikke fandtes. (for hun ikke skulle være bange osv.) Pludselig begyndte hun i stedet at sige at den sure mand stod ude på trappen. En dag var Mikkel kravlet ud til trappen og Lea skynder sig at fjerne ham derfra. Mikkel bliver selvfølgelig sur og jeg spørg hvad hun laver. Hun svare : Mikkel skal væk fra den sure mand, han står lige der! -og så pejer hun op af trappen... hmm...  Fortæller så min søster at hun gentagende gange har talt om den mand der står ude på trappen (min søster tror på alt det der hokus pokus). Hun spørg så Lea hvad det er hun har set. Det en mand siger hun. Så spørg min søster: Er han ude på trappen?? -Lea svare, nej, han er død!! Say what? Hvorfra ved en på 3½ at man skal være død for at være et spøgelse. Ja ja, måske det bare er tilfældigheder tænker jeg.
En dag sidder jeg så inde i stuen og ser sex and the city. Rasmus er gået i seng. Om dagen har jeg ryddet op i ungernes legesager og i en pose ligger en dukke. Pludselig begynder dukken at græde. Men for at få den til at græde skal du trykke på en knappe inde i munden på hende, så sutter hun og når man slipper knappen græder hun. Sprang 10 m op af sofaen, nøøj jeg blev forskrækket. Plus når jeg går i seng om aften så hopper vores hund rundt herinde stuen, som om der er en der leger med hende. Totalt klamt.
Nå men fortæller så min chef omkring det fordi vi kommer til at tale om ånderne vender tilbage. hun kender så datteren til hende der boede i huset inden os. Hun spørg så hende om der nogen der er døde her i huset. ja, det er hendes oldefar, han døde i værelset oven på!!! Han var sådan en gnaven/sur gammel mand. -og vi har for et stykke tid siden raget det værelse ned, han døde i!!! Fuck hvor klamt.....!! Så ja, lige pt ved jeg ikke om hvad jeg skal tro!! Mon Lea KAN se spøgelser???? Synes i hver fald det er lidt uhyggeligt.

Er der andre derude der har været ude for noget spookey!? Mon der er mere mellem himmel og jord??

Bare lidt stof til eftertanke. Nu vil jeg gå ud og sy lidt suttekæder og ugler.

            Smil fra

12 kommentarer:

 1. Puha, det lyder spookey lignende har jeg (heldigvis) ikke været ude for. I øvrigt utroligt hvor afslappet din datter tager det. Det må være forskellen på barn og voksen...kunne du overhovedet sove den nat? Håber I får smidt den sure mand ud igen. Ha' en god aften og tak for en dejlig blog :o)

  SvarSlet
 2. Yark, sikken en fortælling. Jeg kan ikke sige jeg tror på spøgelser, men heller ikke at jeg ikke kan. Men med den oplevelse var jeg helt sikkert parat til at finde en der kan hjælpe den sure mand over på "den anden side" så både han og jer kan få fred og ro.
  Det siges jo at børn er meget mere "åben" for at kunne se spøgelser.

  SvarSlet
 3. uuuuh gåsehud!!!! Ja jeg tror faktisk på det, men har aldrig oplevet noget og har heller ikke lyst til det! Jeg har dog været til klarsynsaften, hvor jeg fik kontakt til min farfar, og det var skræmmende og spændende hvor meget rigtigt hende den clairvoiante vidste om ham og det forhold jeg havde til ham og min farmor.

  Jeg har ofte hørt om at børn kan se noget vi andre ikke kan se. De er mere åbne og umiddelbare, og derfor nemmere for ånderne at få kontakt med. Jeg ville nok få en ud til at fjerne ham, så din datter ikke skal gå og være bange.

  Held og lykke med det!!

  SvarSlet
 4. Min søster kender en der kan hjælpe med at få ham over på den anden side, og hun vil gerne komme og gøre det gratis. Nu det jo i dette tilfælde Lea det går "ud over".
  Men jo, var ved at skide i bukserne. For gik i seng med det samme efter dukken havde grædt og da jeg gik ind i sengen blev vores hund helt vild herinde i stuen, som om hun "legede" med en herinde. Tænkte bare jeg går helt amok hvis han kommer herind. Puha. Men det er den eneste gang jeg har været bange. Synes dog også det var lidt klamt da min chef kom og fortalte om oldefaren idag, nu det passede helt præcis med Lea s beskrivelse. Hun virker ikke som sådan bange for ham, men hun ville jo alligevel ikke at Mikkel skulle ud til ham. Mærkeligt.
  Men ja, hvis her er noget, så skal det helt sikkert fjernes.

  SvarSlet
 5. Kan slet ikke ha sådan noget.. Jeg tror på det.. men det er for spookey og er ved at skide i bukserne over sådan noget :P

  Vi havde selv ånder i kælderen da jeg boede hjemme.. Blev tit skubbet op af trapperne nede fra kælderen.. hvilket jeg beklagede til min mor som bare grinede af det.. men hun vidste jo godt der var noget for det skete også for hende!! Amen det jo slet ikke sjovt!..

  SvarSlet
 6. Føøøøøøøøøøøøøøøj for den......
  Ved ikke om jeg tror på ånder - jo nogle gange gør jeg - jeg tror ihvertfald på der er mere mellem himmel og jord end hvad man lige kan opfatte med det blotte øje.

  SvarSlet
 7. Jeg har et tip som muligvis kan hjælpe. De har hjulpet hos mig.
  Svært med at fortæl vedkommende at den ikke er ønsket i dit hjem, og at han skal forsvinde. DU Han evt bede en bøn til din skyts engel om at hjælpe med at fjerne ham. Det kan også hjælpe at hænge du blåt kors op i de rum du ved han er mest i. Har fået tippene af en bekendt der er clavoyant. Håber det hjælper og kan give lidt fred hos jer.

  SvarSlet
 8. Min datter har siden hun begyndte at snakke (måske før, det er jo meget muligt) haft hvad jeg i lang tid troede var en "usynlig veninde". Hun leger med hende og det er hændt et par gange at hun har været med ude at handle!! Jeg slog det bare hen med, at barnet har en god fantasi. Så begyndte der at ske ting jeg synes var en anelse skumle. Hun har hele tiden omtalt hende som "Nia", da det ikke lige er et navn jeg har hørt før, var det endnu en grund til bare at smile af det hele. Så en dag kommer min datter (4 år gammel) med en tegning af en pige hun har lavet og øverst på papiret har hun skrevet NIA NAJA. Min datter hedder Naja... Der er ingen af os der har vist hende hvordan man skriver NIA og på daværende tidspunkt kunne hun kun skrive sit eget navn (eller det troede jeg). Vi snakke lidt om det min kæreste og jeg og besluttede os for at spørge lidt ind til denne NIA. Jeg spørger Naja hvor Nia er og hun siger "inde på værelset". Hvad laver i? "vi leger". Hvor bor Nia henne? "hun bor altså ikke nogen steder mor, hun er jo DØD"!!!

  Jeg synes altså det er lidt skummelt, men Naja er jo ikke bange for hende, så hvad skade kan det gøre tænker jeg. Hun virker jo ikke som om det er spor unormalt, at lege med en der er død.

  SvarSlet
 9. Ej hvor skummelt!! Men ja, Lea er heller ikke bange for manden i vores gang. Men hun vil ikke have Mikkel skal ud til ham. Men vi tror alligevel vi vil have ham fjernet, hvis nu han er der.

  SvarSlet
 10. Ja ik!!! Kan godt forstå i vil ha' ham væk, han laver trods alt mere ballade end min datters usynlige veninde ;)!!

  PS: Er ret vild med din blog, du laver nogle SKØNNE ting!! :)

  SvarSlet
 11. SYNK - så er det lige før, jeg også tror på ånder (tja, det gjorde jeg jo nok i forvejen).

  Har I fået hjælp?

  Er totalt vild med din skønne blog. Har først "fundet" din i dag - WAUW.

  SvarSlet
 12. Wow, Wow, wow! Det er godt nok noget af en oplevelse pludselig at rende ind i.
  Jeg er helt vildt med det der overnaturlige og spøgelser og HELT SIKKERT at der findes mere mellem himmel og jord.

  Hilsen
  Dittemusen

  SvarSlet