mandag den 6. juni 2011

Bambi kjole og fødselsdag..




Har syet denne kjole til Lea idag. Synes ikke hun har så mange kjoler, så nu hvor sommeren forhåbenlig er på vej skal hun da have lidt flere. Den er syet i tyndt baby fløjel med retro stof på ærmer og applikation. Håber hun bliver glad for den. Vil sy flere af denne model med bambi og de ryger så til salg på Amio. Der er flere ting på vej med denne bambi på, der kommer også barnevogns ophæng. Så hvis du synes den er sød, så hold øje med bloggen, skal nok skrive når de nye ting bliver lagt på Amio.



Vi har også holdt fødselsdag i weekenden for badedyret på billedet. Tænk at min lille bitte BABY blev 1 år i fredags?!!! Det da slet ikke til at forstå han allerede har været her i 1 år!!! Men vi havde to helt fantastiske dage, vi holdte først fødselsdag om lørdagen. Men der var jo super lækkert vejr begge dage. ;-D Så lækkert med lidt smag på sommeren. Ungerne nyder det gode vejr SÅ meget. Så det noget ved at olde weekend/ferie.

Er gået i gang med et lille hækle projekt... Er desværre ved at løbe tør for garn!!! Typisk mig, så i må vente med at se hvad der kommer ud af denne kreation til jeg har anskaffet mig noget mere garn i samme farve.

4 kommentarer:

  1. Wauuuw - jeg holder troligt udkig efter bambi kjoler..

    SvarSlet
  2. Den er bare super skøn:-)

    KH
    Anna

    SvarSlet
  3. Taaak skal i have. Lea blev også super glad for den. <<<

    SvarSlet