torsdag den 30. juni 2011

Hæklet Kajkage

Fandt opskriften på kajkagen hos Når genbrug blir guld. Jeg har dog ændret lidt i forhold til hendes mønster. -og til næste Kaj kage kommer der endnu flere ændringer. Synes undermunden blev for stor. Så der kommer nyt billede af min version af kaj kagen senere. Men i skal da lige se den første.


En anden lækker ting flyttede ind hos mig idag. Disse to stykker retro stof!! NØØJ jeg synes de fine. Er ved at lave en lille oprydning i nogen af mine stoffer. Så laver nok en bytte blog i kommende fremtid. Så hold endelig øje.


I morgen har jeg en fridag fordi jeg skal arbejde lørdag. Men puha... synes allerde der super mange ting jeg skal nå!! Skal have syet to uglekæder og skulle også gerne en tur ind til byen. Håber jeg når det hele. Måske jeg bare skulle stå super tidligt op! 

Smil fra

2 kommentarer:

  1. Ej, han er da for sej! Han HAR jo en kæmpe undermund! Love it! Kan man lave sådan én uden at være ekspert?
    Knus

    SvarSlet
  2. Det kan man sagtens. Den er super nem. Men jeg synes ikke man skal lave undermunden så bred som der står i opskriften. Ser ud til kaj har herre underbid. ha ha... Men det selvfølgelig smag og behag. Men jeg retter i hver fald lige lidt mere på opskriften, så jeg for den perfekte Kaj kage. ;-P (i min øjne)

    SvarSlet