torsdag den 9. juni 2011

hmmmmm

Ja, Lea har siden igår gået og spurgt meget til Rosebak (vores kat som blev kørt over) Vi lovede hende jo den samme dag at hun nok skulle få en ny mis. (selvom jeg helt ærligt ikke havde lyst til at tænke i ny kat, da vi jo aldrig vil få en som Rosebak igen). Men børn i Lea s alder glemmer jo ikke lige så nemt, så hun havde spurgt om vi ikke skulle have en ny. Vi har så her til aften kigget rundt omkring på nettet og fandet denne lille sag. Vi kan hente hende den 30 Juli, hvilket passer mig perfekt!!! Jeg har nemlig brug for lidt sørge tid og lidt tid til at vende mig til tanken om at vi nu skal have en ny lille mis i vores familie.

Så sig velkommen til lille mis Sally (Ja det mener Lea hun skal hedde, så det er hendes navn)Lille mis Sally er halv perser og halvt ukendt far. ;-P Meeen vi ville bare gerne have en der var halv perser ligesom Rosebak var. Så nu kan vi bare håbe at hun bliver lige SÅ fantastisk som Rosebak var. Hun for i hver fald en del at leve op til. Plus hun bliver indekat indtil vi flytter væk fra den forfærdelige vej vi bor ved nu. Puha da...4 kommentarer:

 1. Nårh.. en lille sød mis. Den bliver I da helt sikkert glade for :-)

  SvarSlet
 2. Det jeg også helt sikker på vi bliver... Så nu må de næste 7 uger gerne flyve afsted, så vi kan komme ned og hente den lille sveske.

  SvarSlet
 3. Nååå hun er sød.
  Vi har været gennem det med at miste katte og få ny, mange gange. OG det vænner man sig ikke, men heldigvis har vores piger været gode til at tage godt imod den nye lille mis. Sidste gang vi mistede en kat var rædselfuldt. Hun var blevet påkørt, afsted til dyrlæge, men hele underlivet var smadret. Så ikke alene hende men også hendes 5, 3 uger gamle killinger måtte aflives. Det er svært at opflaske killinger. Heldigvis havde min mors nabo killinger som var klar til afhentning 1 uge efter. Indtil da talte vi meget om Olivia og killingerne. Jeg fik forstørret billeder og lamineret dem, som de den dag i dag har og ofte ser på. Nu er Olivia og killingern hos Bedstefarmor oppe i himmlen og hun passer godt på dem.

  SvarSlet
 4. Ja, det bare ikke sjovt. Puha.. Har aldrig oplevet at skulle finde en af mine dyr døde. Håber jeg heller aldrig jeg skal igen. Man kunne så "heldigvis" ikke se noget på Rosebak, andet end hendes bag ben var strukket bag ud, men hun var blevet helt stiv i den stilling hun lå i da jeg fandt hende, så hvad filan der er sket, ved ikke om de kan blive kørt over uden der kommer det mindste sår? Men grimt det var det, for myrene havde spist hendes øjne, så de kravlede jo derinde. puha, ej, håber aldrig jeg skal opleve det igen. Men hvor længe hun havde lagt der, ved jeg ikke. vi kørte i bilka kl. 11 og der var hun i live og da naboen kom var klokken ca. 16.30. Men jeg er også helt sikker på vi nok skal blive glad for den nye mis. Det bare hårdt når det er en super tam kat man har haft at få en der er lige så sød. Men vi håber. ;-D

  SvarSlet