torsdag den 23. juni 2011

ROBOT mønster

Har valgt at ligge mit Robot mønster ud til deling med jer dejlige læser, hvis der var nogen der skulle have lyst til at strikke, hækle eller brodere en lille robot. I må meget gerne linke til min blog hvis i laver noget med mønsteret. Så vil jeg blive RIGTIG glad. I må også rigtig gerne sende mig en mail med det i har lavet så kan jeg vise det her på bloggen og linke til din blog. ;-) (pekabooh@gmail.com)


God arbejdslyst!!

Smil fra


5 kommentarer:

 1. Hvor er den fin!
  Jeg linker fra min blog :)

  SvarSlet
 2. Den er super sej ;0)
  Jeg kan bare ikke finde ud af at hækle mønster ;0(
  Jeg vil prøve at sætte den ind i mit broderi program til symaskinen ;0)

  SvarSlet
 3. Tak, sara. ;-)

  Julie, jeg laver en DIY på hvordan man hækler et mønster når jeg går igang med den næste firkant. ;-) Så regner med den kommer på bloggen i ugens løb. Men lyder også spændende med din broderi maskine. (sådan en vil jeg også VILDT gerne have!!!!)

  SvarSlet
 4. Jeg vil glæde mig til din DIY ;0) Det er også super lækkert med den maskine. Hvis robotten bliver god, så laver jeg da gerne en til dig ;0)

  SvarSlet
 5. Uhh lyder fornemt, det vil jeg meget gerne. Ja, jeg regner med at blive færdig med min DIY i aften og så ligger jeg den herind i morgen. ;-D Ja, jeg har også sagt til min mand at næste sy maskine skal være en broderi maskine. Men vil gerne man kan ligge sine egne design derind på. Det synes jeg er drøn smart.

  SvarSlet