onsdag den 22. juni 2011

Hæklet robot tæppe & livets gratis glæder

Er gået igang med at hækle et tæppe til Mikkels barnevogn. Tegede et mønster til det igår og har nået at lave en lille smagsprøve på det. Vil lave en masse firkanter med Robotter på i forskellige farver og så hækle dem sammen til sidst. Er ret så spændt på det færdige resultat. -skal nok vise lidt billeder her på bloggen når jeg efterhånden når vidre med tæppet. Der skal i hver fald hækles igennem i aften.


Igår var familien og jeg ude og gå en dejlig aften gå-tur. Det var med at nyde solen når den nu tittede frem. SÅ SKØNT!! Så Lea og jeg fik plukket en fin fin "grøftekants" blomster buket. -og det er her jeg tænker at man skal nyde godt af livets gratis glæder. For synes ikke der er noget smukkere end, en fin buket blomster i vindueskarmen!!!


Her til sidst vil jeg lige sige velkommen til alle de nye læsere på bloggen, er UTROLIG glad for i vil følge min blog. -og 1000 tak fordi i vil deltage i min Give Away. Er så glad for alle de søde kommentare der er smuttet ind. Så igen, tak, tak, tak...

Smil fra

7 kommentarer:

 1. Er sikker på det nok skal blive flot... rigtig fedt mønster :)
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Det er rigtig fint og er spændt på at se det færdigt.. Skal du have noget på bagsiden? Det er dejligt at lade sig glæde over de små ting i livet. Hvor tit er det lige vi har tid til det i det daglige..
  Lykke

  SvarSlet
 3. Det lover godt med robotten :) Fik faktisk lyst til at brodere en robot, da jeg så dit mønster på papiret, er det okay? Jeg laver selvfølgelig nogle ændringer i forhold til din.

  SvarSlet
 4. Tak Mischa. Håber også det bliver super godt.

  Lykke: Jeg regner med at smide enten nået fleece eller tyndt retro stof bag på. afhænger lidt af hvor tungt tæppet bliver. ;-)

  Line: Du må gerne tyv stjæle min robot. Jeg ligger lige et billede ind hvor det nemmere at se hele Robotten. Så ligger jeg den ind under DIY. ;-D

  SvarSlet
 5. Fed idé med robottæppe men hvordan pokker hækler du det?
  Glæder mig til at se når du er kommet længere ;)
  Julie

  SvarSlet
 6. Julie, jeg ligger også en DIY ind i løbet af ugen på hvordan man hækler et tæppe/firkant med mønster. Begynder at tage billeder til min DIY idag, så måske jeg kan få den lavet færdig til lørdag/søndag. ;-D Det faktisk super nemt og man kan jo bruge diverse broderi mønster til projektet, eller som jeg, tegne det selv. ;-D

  SvarSlet
 7. Glæder mig vildt til din DIY kommer ;) Elsker at hækle og har også broderet lidt så super med en kombi ;)

  SvarSlet