mandag den 4. juli 2011

et lille hygge projekt

En af min storebrors gamle klasse kammerater sendte mig en besked over facebook, om jeg havde lyst til at  hækle nogen suttekæder til hendes tvillinger. -og jeg siger aldrig nej til et lille hygge projekt. Vi talte frem og tilbage om hvad hun ville have. -og så håber jeg hun bliver tilfreds med resultatet når engang de helt færdige. I aften har jeg hæklet "bunden" der skal syes lidt retro stof på dem og pigens suttekæde skal pyntes med en hæklet blomst. Jeg synes dog også jeg gerne vil "pynte" drengens sutterkæder, meeeen ved ikke lige med hvad. Håber jeg for en ide inden de skal afleveres til de kære små. Håber jeg for dem lavet helt færdige i morgen. Skal nemlig igang med et par uglekæder. Har fået et par henvendelser på de kære kæder. Så vil sy et par og smide på bloggen og Amio.

Hav en dejlig aften derude.

smil fra

3 kommentarer:

 1. Kan man hækle stjerner????
  Tænker det ku være sødt til drengen :)
  Blot en strøtanke

  SvarSlet
 2. Ja, har jeg også overvejet, ved dog ikke om jeg kan hækle dem så små. Må kigge på nettet. Ellers har jeg overvejet at prøve at hækle en mini elefant. ha ha..

  SvarSlet
 3. Hej
  Er vild med det stof du har under suttekæderne. Har set en hæklet stjerne diy på Tusindfryds blog.. Men ved ikke hvordan med størrelsen?
  Kh Mia

  SvarSlet