onsdag den 11. januar 2012

Host host det oprydning der!!!!

Ha ha.. Nogen gange er jeg altså lidt små skør. Min kære mand forslog vi tog i genbrug igår da han havde tidlig fri fra arbejde. Jo jo... Det kunne vi da godt. Havde sagt til mig selv jeg ikke skulle have mere sengetøj med hjem. Da vi så kom ud i genbrugen tænkte jeg.. Hmmmm... Jeg må heller lige kigge om jeg skulle gå glip af noget??!! -og åhh nej det skulle jeg jo ALDRIG have gjort. For der lå jo bare alverdens gotter og kiggede på mig. Jeg vidste bare jrg ville fortryde det hvis jeg kørte uden dem. Ha ha... Men det skal så siges at 3 af sættene beholder jeg hele da Lea er begyndt at sove med voksen dyne og der var hovedepude betræk til alle tre sæt. Det er det med bambi, de syv små dværge og det med de store lilla/blå blomster på. Det med blomsterne er helt nyt og fra h&m. Det super fint. Lea er i hver fald glad for alle tre sæt. Så der kan i se hvor godt det går med at rydde ud og op. Ha ha...

(beklager billede kvaliteten, indlægget er lavet fra min telefon).


4 kommentarer:

 1. Aiiii.... Hold da op hvor var du heldig!!! Så pyt med at der kom mere ind - nu havde du jo gjort plads til det, ikk :)

  Jeg skal da vist også en tur i genneren nu :) Det KUNNE jo være, der er noget helt fantastisk!!!

  SvarSlet
 2. Ejjj sådan nogle dynebetræk er det ALDRIG i mine genbrugsbutikker - de må altså have noget guld deroppe ved dig :)

  SvarSlet
 3. Betine: Jo lige præcis. Håber du også fandt nogen gode sager. Synes tit de er der når man ikke "leder" ha ha ha....

  Line: Ja, engang imellem så er man bare heldig, og skulle jo slet ikke have haft noget. Meeeeeeen som jeg skriver kunne man ikke bare lade det ligge. ;-)

  SvarSlet
 4. Wow, et fedt KUP! Der var du godt nok heldig!
  Jeg har også flere gange gjort det der stunt med at gå i en genbrugs og på forhånd ha besluttet mig for at holde mig langt fra sengetøjshylderne (jeg har snart ikke plads til mere stof herhjemme!), meeeen så kommer jeg alligevel til at kaste et blik derover, og lidt senere går jeg ud af butikken med favnet fuld af stof...Oh dear!

  SvarSlet