mandag den 9. januar 2012

Jeg rydder op!!

Lige nu bliver der ryddet op, ryddet ud og smidt ud. Pyha jeg har egentlig samlet en del til mig jeg ALDRIG kommer til at bruge. Lige nu er jeg nået til mine stoffer. Der vil jeg oprette en side her på bloggen hvor det ryger til salg. Plus mange af de andre ting jeg ikke længere skal bruge. Måske der så var andre derude der synes de manglede lige præcis den ting. Bytter også gerne til børne stof, både nyt og gammelt.

Hav en dejlig aften derude.

Kh Kristiane


4 kommentarer:

 1. hi hi... jeg rydder også op og sorterer og smider ud... Det må være en januarting - og det er bare så befriende på en rigtig god måde, ikke?

  kh

  SvarSlet
 2. Jo, kunne bare mærke jeg havde brug for en ny stil og bare få tømt ud i noget af alt det jeg har liggende jeg aldrig bruger. Det jo forfærdeligt. (dog var jeg lige forbi genbrugen idag og havde sagt til mig selv: Kristiane, du skal ikke købe mere sengetøj!! Men skulle da bare lige kigge bare sådan bare lige for at se om jeg ville gå glip af noget!! Det skulle jeg ALDRIG have gjort (eller jo) ha ha ha... men kom hjem med 4 nye voksen betræk og en dug. ;-D Skal jo have ryddet ud for søren da!!) Men vidste jeg ville få det dårligt bare ved at efterlade det der. ha ha ha...

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se hvad du får til salg (siger en tredje der egentlig også helst skal have ryddet UD, i stedet for at få mere med hjem) :-)
  Nu hvor jeg er her - dine Bambikjoler. Helt fantastiske! Er det en Babmbi skabeln du selv har lavet, eller kommer den noget sted fra? Kunne godt tænke mig at lave noget lign., hvis det er ok?

  De venligste hilsner og god oprydningslyst
  Barbara

  SvarSlet
 4. Hej Babara.

  1000 tak. Bambien har jeg selv lavet. Var egentlig meningen den skulle have været brugt til en bambi uro som mine uglet, men tegnede den for stor så den blev i stedet brugt til aplikationer. Du må gerne lave noget der ligner. Det jo bare skønt at kunne inspirere andre. ;-)
  Regner med der ryger lidt stof på bloggen i morgen.

  Kh. Kristiane

  SvarSlet