tirsdag den 28. februar 2012

Er i CHOK!!!

Jeg er jo den glade ejer af en samsung galexsy s II. Fantastisk telefon. Har hentet et par spil til mine unger. Idag sker der så det værst tænkelige. Lea sidder og spiller et spil der hedder Clouds & sheeps. Det er et spil hvor man skal passe nogen får. Da jeg for mobilen tilbage kan jeg godt se jeg har fået en mail, men venter lige med at tjekke den til vi har spist til aften. Var ved at falde ned af stolen da jeg for læste min mail. Lea har formået at købe nogen luckey stars til dette spil faktisk 50000 stk til 749 dkr. o_O Var/er græde færdig!! -og i chok!! -det jo for vildt at et barn på 4 år kan finde ud af at fortage sig et køb på 749,-. Kunne efterfølgende læse mig frem til at jeg ikke kan fortryde dette køb!! Endnu mere panik og ondt i maven opstår. FUUUUUCK!!!!! -Min kære mand prøver så at få mig til at falde ned!! Men HALLO 749 kr!!! Det er altså MANGE penge i min verden. Jeg fandt dog efterfølgende ud af jeg kunne sende dem en mail, hvilket jeg har gjort. Jeg har derefter fjernet mit kort på google/android marked og slettet det forbandet spil!!! Så lige nu sidder jeg med et meget lille håb om at de refundere mine penge i det jeg ikke har givet mit barn på 4 år tilladelse til at fortage dette køb. Pyhhhh... måtte bare lige ud med mine frustrationer. Suk.

Så for at advare andre, så pas på hvis jeres børn spiller dette spil:

6 kommentarer:

 1. åh tak skæbne det var mange penge!!! jeg holder mig langt væk fra det spil.... hvor er det frækt og udspekuleret!

  SvarSlet
 2. Puha da. Men er der ikke noget med at man ved børn skal kunne få pengene tilbage ??. Hun er jo kun 4 år, så hun har sikkert ikke haft en ide om hvad hun har gjort.
  Men at det kan være så nemt at et barn på 4 år kan komme så langt i en handel, det er svinderi fra spillets side.

  Og enig med dig. 749 kr er nu altså også en slat penge. Håber du kan få dem retur.

  SvarSlet
 3. Min datters gamle dagplejemor skrev at når man ikke havde givet barnet tilladelse så fik man pengene igen. Men har også skrevet i mailen at jeg er i chok over at det overhovedet kan lade sig gøre. -og vil de ikke refundere pengene går jeg vidre med det. For synes ikke det ok at sådan noget her kan ske. De laver spil til børn og så burde der altså være en form for kode inden man kan købe sig til ting i et spil.

  SvarSlet
 4. Hold da op! Det er simpelthen så udspekuleret at producenterne bag sådanne spil forsøger at tjene penge på den måde. Synes det er vildt frækt, og jeg kan blive helt harm ved tabken -især nu hvor det er et spil som direkte henvender sig til børn..

  SvarSlet
 5. Ja, jeg er også i chok. Jeg har vildt ondt i maven og er frustreret. Min mand mente så at jeg bare kunne lade være med at låne min mobil til hende. Men HALLO hvem regner lige med at deres børn på 4 år kan finde ud af at lave et køb på 749 kr?Ja det gjorde jeg ikke og slet ikke nu det er et spil til børn. Men jeg HÅBER virkelig de er forstående overfor dette problem og at vi derfor for pengene retur. suk.

  SvarSlet
 6. Aiiii, Kristiane...
  Hvor er det vildt at det kan lade sig gøre i sådan et børnespil... Øv altså! Jeg håber det ordner sig!

  Kh Betine

  SvarSlet