onsdag den 23. februar 2011

arhh... skøønt med børnefrie dage...

Mine to krudtugler er nede hos min mor. Vi skal ned og hente dem i morgen. Men nøj hvor jeg dog også bare savner dem. Her er SÅ stille når de ikke er her. Det er altså for underligt. ;-)

 Men så sov manden og jeg længe i dag, SKØNT! -og så kørte vi da lige en lille smut i genbrug. Selvom jeg overhovedet ikke har penge til at rende nogen steder hen i dette måned. ØV!! Men her er hvad jeg fandt:


Fandt også et junior sengesæt med de grimme lyserøde prinsesser der over ALT.. Men Lea er total skudt i tornerose og snehvide så jeg købte det, selvom det ikke var lysten der drev mig. Men jeg må vel gå på kompromis med min datters ønsker, bare engang imellem. ha ha...Købte også to andre børnebøger og en sjov psykologisk bog om forskellen på mænd og kvinder. ha ha...

3 kommentarer:

 1. Nogle skønne ting.
  Pippi er et must i et hvert børneværelse.
  Vi drager for anden gang til Astrid Lindgrens verden i sommerferien..

  SvarSlet
 2. Ja, Pippi er et kæmpe hit herhjemme lige nu. Min datter vil dog heller klædes ud som annika end Pippi her til fastelavn. ha ha... ;-P Er det spændende?

  SvarSlet
 3. Ja, vi brugte en hel dag, det var ikke nok. Der er meget at se på og mange små skuespil, som ikke kan nåes på en dag. Der er ABSOLUT ikke noget sommerland over det. Der er alm. "gamle" legepladser og en masse, helt vild mange små huse fra alle AL´s historier, som børnene kan gå ind i. Andre er stadig i legehusstørrelse, men så er de fuld udstyret som i historierne, med møbler, dukker osv og så kan vi gå og se ind af vinduerne.
  Mine piger var 11½ og 5½ da de var der første gang og nu glæder de sig helt vild til at skal afsted igen, de er begyndt at læse nye historier.

  En historie vi ikke kendte er "Nils Karlson pusling" Den er fantastisk gengivet i AL.

  I øvrigt så er det aldrig Annika man ser til fastelavn så jeg forstår hende godt. ;O)

  SvarSlet