torsdag den 16. juni 2011

Holly´s aka 1975

Jeg fik jo for et stykke tid siden en bunke blade eller 6! ha ha... Det var hovedsageligt flittige hænder, hendes verden og femina. Nå men i det de fylder MEGA meget og der i nogen blade var mange romaner valgte jeg at jeg ville rive alle håndarbejds siderne ud af bladende og putte dem i ringbind. Mente simpelthen det var det jeg fik mest ud af. Men nok om det. Igår sidder jeg så og rykker sider ud af et blad fra hendes verden 1975 og falder over dette billede af en mor og hendes barn, IFØRT EN "HOLLY´S" BODY!!!?? -Men efter hvad jeg kan læse mig frem til på nettet så fandtes Holly´s jo slet ikke der. Er der egentlig nogen der ved om der så har været et andet mærke med disse kløver? De fuldstændig magen til Holly´s kløver.
Men men når det sagt kan vi jo kun prise os glade for at pigerne har reproduceret en body, if that´s the case. For Holly´s lille kløverprint er jo ikke til at leve uden, vel????


Smil fra

4 kommentarer:

 1. jeg har hørt lidt om at det vidst fandes dengang, men ved ikke om det hed Holly's, og om det overhovedet er samme koncept/firma. Vi har selv lånt en skråstol til vores børn, af mine svigerforældre med store kløver på. Den er SÅ fed, men desværre er børnene blevet for store til den he he!!! den var ellers fin at have stående i stuen.

  SvarSlet
 2. Tror Holly´s er nyt. Men kan være de har lavet en aftale med det gamle firma. Eller måske bare er blevet inspiret af gamle blade. ;-P Kan selvfølgelig også være en af deres forældre har gemt en gammel body alla den på billedet og de så har tænkt det var en fantastisk ide at lave igen. Kan i hver fald ikke rigtig finde noget om det på nette.
  Ejjj hvor øv. Kunne lige forstille mig hvor fin den var!! Elsker også bare kløver og andre lækre retro sager. ;-P

  SvarSlet
 3. Jeg ved heller ikke om det hed Holly´s den gang. Men da jeg fik mit første barn i 2000, og havde fået noget tøj hjem fra mine forældre (mim mor havde gemt fra mig), måtte jeg kassere nogle undretrøjer med de kære kløvere på. De var simpelthend blevet mørre af at ligge i så mange år.

  SvarSlet
 4. hejsa - de hedder nieland dem der lave 'Holly's' kløverne før.

  SvarSlet