lørdag den 23. juli 2011

For 30 kr. blandet guf!!!

I formiddags smuttede vi lige en tur forbi Lagune marked i Hals.... -og nøøøj et regnvejr dagen startede med. Meen jeg er så glad for vi tog afsted. Se lige nogen lækre sager jeg fik med mig hjem, og brugte kun sølle 30 kr. DET DA BILLIG BILLIG!!!!

-super smukke lysestager til alm lys:
Super smukt stof:-En baderring fra 70érne den var i original embalage, men tulle musen havde altså ikke tid til at jeg skulle tage billeder af det. ha ha.. (Lea fik den gratis af en sød sød mand)


Derud over købte jeg to børnebøger med bamse og kylling til 15 kr. -og Lea charme trold fik udover baderingen charmet sig til en gratis dukke og et armbånd.
Så jeg er glad og hun er glad, og så kan det da ikke være bedre. Solen valgte også og kigge frem da vi var færdige med at kigge på lopper (tak gud)!!! ha ha... Men så fik jeg lige ordnet fliserne ude foran huset.. argggg... hader ukrudt..... Gode fifs til permenent fjerning af ukrudt modtages med kyshånd!!

-og se liiiige det billede her!! Det er sku da for sødt!!! I nat da jeg skulle på toilettet lå Freja og sov i min sko. ha ha.. så mig ud i køkkenet og hive kameraet frem.


3 kommentarer:

  1. Åh, en dejlig lille mis. Fantastisk billede. :) Og fine ting i øvrigt.

    SvarSlet
  2. Nåh hvor er den sød og sikke fine ting du fik med hjem. Jeg sender dig lige en mail senere...
    KH Mia

    SvarSlet