søndag den 24. juli 2011

Gratis stof

Vi skal snart flytte og må se det i øjene, har en del stof jeg har fået gratis, men jeg for det aldrig brugt. Havde tænkt på at smide det i Genbrug men tænkte der måske var nogen herinde fra der måske ville have det. Jeg smider et billede ind af bunken i løbet af de næste par dage. Regner med at få ryddet op i det i morgen.

Det eneste "krav" der er, er at du selv henter det. Eller bor i nærheden, så kan vi smide det af hos dig. Jeg bor i ulsted ved hals, nordjylland, 25 km fra Aalborg.

Når jeg smider billedet ind af bunken med stof bliver det efter første til mølle princippet, den der først skriver på indlægget med stoffet for det.

Hav en dejlig søndag.. ;-)

Knus

8 kommentarer:

 1. Uhhh jeg bor i Aalborg - er da meget meget interesseret - jeg holder vågent øje :-)

  SvarSlet
 2. Æv så kom der en først, bor nemlig også i Aalborg :)

  SvarSlet
 3. Åh der er stadig en change, som jeg kan forstå det :) Der skal nok blive kamp til stregen haha

  SvarSlet
 4. Jeg bor også tæt på og kunne også være interesseret

  Mvh Mette

  SvarSlet
 5. Jep, jeg skal nok lige give et nys om hvornår billedet kommer ind. Det jo heller ikke sikkert det noget i kan bruge. -og når det bliver lagt ind er det som sagt første til mølle. regner med at kigge det igennem i morgen og så kommer det nok på bloggen tirsdag.

  SvarSlet
 6. Hvilken tirsdag? :) Sidder jo helt i spænding og er nysgerrig - det er måske først næste tirsdag - så behøver man ikke overvåge siden som en høg :D

  SvarSlet
 7. uhh spændende, jeg bor jo meget tæt på

  SvarSlet
 8. Ja ærgerligt at jeg bor på Fyn, for stof kan man næsten ikke få for meget af. Dejligt blog du har og nogle rigtig fine kjoler du syr. Har meldt mig som fast læser og held og lykke med flytningen.

  SvarSlet