onsdag den 13. juli 2011

work, work, work...

pyha... Er jo startet på arbejde efter min barsel og arbejder fra 9-17.30 hver dag, så pyyyha... Der har næsten ikke været tid til andet end sofaen når ungerne er blevet puttet. Så beklager her har været lidt stille. Det kræver jo lige en omrokering af ens vaner når man pludselig har meget mindre tid til alt det kreative. øv bøv!!!

Meeen se lige hvad jeg fandt igår!! Denne fine bog med masser af lækkerier (vi nåede lige forbi en genbrug inden vi skulle på sygehuset med Mikkel)


-og i torsdags var jeg i biffen med 3 af mine søde veninder. Vi var inde og se bad teacher. Hmmm.. den var ok. Men ikke en biograftur værd efter min mening. Men hyggeligt det var det. Bagefter smuttede vi forbi noget der hedder skanse fest i Hals. Der var så en der hedder Kian og vi kommer til at tale om kameraer, og vupti dupti han havde lige to linser jeg gerne måtte få, GRATIS!!!! WuHUUUU.... Det var da bare SÅ sødt gjort. Han mente jeg lige så godt kunne få dem, ellers lå de bare og samlede støv hjemme hos ham... Han ville slet ikke have noget for dem. Jamen.... Tænk der findes sådan en slags mennesker i dagens Danmark. ;-P Så nu kan vi få taget ekstra mange super gode billeder i vores ferie (29-30).


Vi har også hentet Lea s nye mis. Egentlig skulle hun først hedde Sally, men Lea ombestemte sig og så skulle hun hedde Freja. Lea kalder hende dog for Rosebak (det hed vores gamle kat) Så hun hedder både freja /Rosebak den 2. ha ha.. Men jeg kalder hende nu bare for Freja, mon ikke Lea så forstår den hedder Freja med tiden. ;-P Vi har dog været lidt uheldig med hende. Hun var ikke det eneste dyr vi fik med hjem, hun havde både lopper og øremider, stakkel mis, plus hun var forkølet den lille stakkel. ;-(

5 kommentarer:

 1. Hvor er det en fed bog - den kunne jeg godt bruge til min samling - hvis du er til lopper, så kik lige forbi min hurtige hygge give away ; )
  Millelouise

  SvarSlet
 2. Nårh.. hvor er det en sød lille missekat :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op, det må være hårdt at komme igang igen. Jeg selv er lige gået på barsel og kan slet ikke holde ud at tænke på, at det får en ende.. engang om et års tid... pyha!

  SvarSlet
 4. Det er da noget af en koldt tyrker du er ude i....
  Sikke heldig du er med linser lige ind i kameraet. Det er fantastisk og dejligt at der findes den slags mennesker.
  Den lille mis er da slet ikke til at stå for.

  SvarSlet
 5. Nej, det også øv bøv... synes jo slet ikke jeg når at se mine børn inden de skal i seng. Heldigvis har vi snart sommerferie og så skal der hygges. ;-D

  SvarSlet