fredag den 26. august 2011

Hunden ammer katten!!!

Ja, hvordan skal man lige forholde sig til det?? Har jeg ALDRIG oplevet før. Vi fik jo Freja vores killing for ca en måneds tid siden. Mimmi (vores hund) og Freja har altid været gode venner. En aften hvor jeg sidder i sofaen og mimmi og Freja ligger ved siden af, begynder Freja pludselig at snuse Mimmi på maven og så begynder hun ellers og sutte. Mimmi kigger underligt på hende, men ligger sig ellers bare til rette. Tænkte det var nok bare sådan lidt hygge, hygge noget. MEN hun forsætter altså med at amme katten og hun må åbentbart gøre det tit, for her den anden dag opdagede jeg at hun havde fået mælk i brysterne!!!!! Ej er der nogen herinde der har oplevet noget ligende??? -og hvad gør man lige?? Vil killingen stoppe med det på et tidspunkt?? Eller skal jeg stoppe det??

Ja her ligger hygge dyrerne så .

6 kommentarer:

 1. hmmm... umiddelbart tror jeg du skal stoppe det. Men - hvordan, det ved jeg ikke!! På den anden side, da vores den ene kat var lille suttede den på vores golden retriver...men da hunden var en hanhund (få INGEN sjofle tanker nu ;) Så var det altså pelsen oven på hovedet den suttede på. så vores hund gik konstant rundt og lignede en punker med små halvstive totter der stod lige op i luften. Katten holdt med tiden op af sig selv ;)

  Hvis jeg var dig ville jeg nok ringe til en dyrlæge, ikke sp meget for kattens skyld, mere for hundens... tænker på dens mælkekirtler i brysterne, mon det er sundt de producerer mælk?!

  SvarSlet
 2. Altså, jeg må nu sige, at jeg synes det er lidt fint. Har sg* godt aldrig hørt noget lignende, men når det nu er sagt, så er det da ret fantastisk at det kan lade sig gøre. Jeg tror, det er helt harmløst - jeg mener, man har da før hørt om, hvordan nogle dyr har opfostret andre dyr end deres egen art, og det, at jeres hund nu får mælk i brysterne tror jeg kun er en naturlig, biologisk reaktion på, at "nu er hun jo igang med at amme, og så må der jo hellere komme noget mælk-agtigt" - men igen WHAT DO I KNOW??? Jeg ville nok også lige tage og ringe til dyrelægen, som Rikke foreslår. Bare lige for at være på den sikre side. For tænk nu, hvis den er HEL gal jo.... (meeeen det tror jeg nu ikke). Jeg synes det er sejt :o)

  SvarSlet
 3. Vi talte også om at freja var meget lille da vi hentede hende selvom sælger sagde hun var gammel nok. ;-O Men jeg tror lige jeg ringer til en dyrlæge på mandag og høre hvordan jeg lige skal forholde mig til situationen. Jeg har aldrig været ude for noget ligende før, eller kender nogen der har oplevet det samme. ha ha...

  SvarSlet
 4. Holdaop jeg fik grineflip så tårerne trillede, af begge historier og billedet i hovedet af en punker-golden retriever!!:) aaaaner ikke hvordan man skal forholde sig, men tak for et godt grin!:)

  SvarSlet
 5. Hvor sødt --Har en Fransk bulldog pige Emma --og hun ligner meget din (er 8 md) hun er også vild med katte (dog ammer hun ikke noge grin)

  SvarSlet
 6. Hejsa Kristiane
  Du har vundet min give away:) så vil du ikke være sød at skrive din adresse til
  metteketz@hotmail.com

  Vh Mette

  SvarSlet