tirsdag den 13. september 2011

GRRR...

Der er stadig liv. Puhaaa... det er faktisk møg svært at undvære sit internet i over 14 dage... 0_o Men men, nu er der kommet en midlertidig løsning på problemet, nu mangler vi bare at få fikset varmen i morgen. For der er faktisk ved at være lidt koldt!!!

Nå men nu jeg har været uden internet og tv, så har jeg hæklet lidt på nogen ophæng. Eller, det faktisk kun det ene her der er færdigt. Kan i se hvad det er??? ha ha... Min datter gættede nemlig meget forkert. ha ha...


-og da jeg skulle igennem alle mine ulæste mails idag, så dukkede den bedste af dem op fra hende her. Jeg har nemlig vundet denne Give Away!!! JUBIIIII....


-og sidst men ikke mindst fik jeg et personligt lille hyggeligt brev fra en dame der bor i min gamle by. Hun havde lige en masse blade fra 60-70érne liggende jeg kunne hente kvit og frit, Så dem skal jeg ned og hente i morgen, Ellers ville hun bare smide dem ud!!! Nej nej, det måtte jo bare ikke ske!!! Ved ikke hvad det er for nogen hun har, men hvis der er nogen som jeg har i forvejen, så byttes de gerne vidre her i blogland, Men det finder jeg lige ud af når de hentet i morgen. ;-D  Men synes faktisk det var ret så hyggeligt med sådan et godt gammelt håndskrevet brev!!!!!

-og så der ikke andet end at sige: IM BACK!!!!

8 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage :) Og sikke nogle dejlige overraskelser :) Håber det er nogle blade du kan bruge.

  SvarSlet
 2. Herligt du er på igen :) Men mon ikke det er godt en gang imellem at blive ufrivillig hægtet af ! Welcome back

  SvarSlet
 3. Lækker præmie :)

  Kaffedamen er købt for ca 6 måneders tid siden, der var der også en anden, den nåede jeg bare ikke at få fat i. Men de er så fine :)

  SvarSlet
 4. Iihh du hækler altså bare de sødeste ting!!!! Er det mon en lille farlig løve (eller er jeg lige så forkert på den som dit datter - he he). Er det bare fri fantasi du hækler ud fra??? Du er altså virkelig dygtig!

  SvarSlet
 5. Tillykke med gevinsten. Har du set min mail om du har fået afleveret stoffet? Mvh dorthe

  SvarSlet
 6. Jep Jette, det er en Løve. Min datter synes det var en sød kanin. hmm... ha ha... Ja, jeg hækler ud fra egen fantasi. Denne har jeg hæklet imens jeg var på arbejde og så syet sammen herhjemme. Synes det er lidt sjover når det ens eget design. ;-D (selvom det da også henner jeg hækler ud fra et mønster. ;-))

  Nej har jeg ikke lige set Dorthe, kan du sende den igen?? :-)

  mvh Kristiane

  SvarSlet
 7. Velkommen tilbage :)
  Den der lille løve er bare super fin. Den kunne man jo næsten bruge som lap på et par bukser eller som mærke på en spencer :)

  SvarSlet
 8. Tak, Lene, ja det kunne man sagtens. ;-)

  SvarSlet