torsdag den 22. september 2011

En lille prøve-klud

Min skønne venindes døtre skal døbes den 16 oktober. Jeg har derfor fået til opgave at sy deres dåbskjoler. Pigerne fylder 3 år nu her, så vi skulle lige finde ud af hvordan og hvor ledes vi synes kjolen skulle se ud. Min veninde elsker dette kjole mønster, så prøvede at sy en kjole med bånd. Meeeen jeg er ikke helt tilfreds, ville egentlig heller have haft et mønster der sad til i livet og med strut forneden, så kunne jeg nemlig sy sløjfe båndet fast på kjolen. Hvis der nogen derude der ligger inde med et super flot kjole mønster i størrelse 104 de evt vil dele eller bytte med, ja eller sælge, så send mig gerne en mail, pekabooh@gmail.com

Men i skal da ikke snydes for billeder af prøve kluden:
Kjolen forfra

kjolen bagfra (mangler lige at klippe båndet til)

Det skal så siges at dåbs kjolerne skal syes i brudesatin og blonde stof. ;-P Håber der er en derude med det perfekte kjole mønster. Ellers må jeg igang med at tegne et mønster selv.

2 kommentarer:

  1. Har du set de kjoler Laralil laver? http://laralil.blogspot.com/search/label/børne-50%27er%20kjoler

    Ved ikke om hun vil af med mønstret, men du kan da prøve at spørge, hvis det er noget. :)

    SvarSlet
  2. Ih, jeg syntes godt nok ellers den er skøn den der! :-) Jeg kender en, som lavede et mønster a la det du beskriver, hun tog mønstret fra en rundskåren nederdel og satte sammen med en overdel som var passende. Så bare båndet på, og bum-færdig.

    SvarSlet