tirsdag den 8. november 2011

ikke god katte karma!!!

Verdens sødeste og kærligste mis

Den 7 juni blev vores kære Rosebak kørt over, vi valgte at fortælle det til Lea, og vi lovede hun måtte få en ny mis. Vi hentede så lille freja mis den 27 Juli. -og bedre kat kunne man ikke bede om. Men desværre........................... Idag lå hun kørt over lige ude foran vores nye lejlighed. Det følltes lidt som et dårligt deja vu!!! Begyndte bare at tude og jeg synes virkelig bare det unfair!!!! HVORFOR FREJA!!!! Tog hende op og lå hende hen i vores skraldespand. Vi havde valgt ikke at fortælle Lea det denne gang. Vi siger i stedet at hun er løbet væk. Kan ikke bære at fortælle hende at endnu en kat er kørt over, for det var jo hendes misser. Lige nu føler jeg det er en dårlig drøm. Helt ærlig hvor uheldig kan man være??? Bare da skralde-bilen kom og tømte skraldespanden nu her begyndte jeg bare at græde igen, nu ser vi hende aldrig mere. ja, puha det gør helt ondt bare at skrive om det. Vi tør simpelthen ikke få flere katte nu. Det gør simpelthen for ondt.

Hvil i fred søde og dejlige lille Freja-mis. Du er og bliver verdens skønneste kat.

11 kommentarer:

 1. Følere virkelig med jer! Det er bare så trist. Vi har også midstede adskellige skønne katte, og har også sagt stop nu, det gør som du skriver simpelthen for ondt. Vi har hund nu istedet. Måske i kunne få et andet lille dyr, der føjter knap så meget:-) Synes jo at det er en gave når børn hardyr i deres liv.

  Louise

  SvarSlet
 2. øvøvøv hvor træls...

  SvarSlet
 3. Ja, det er grimt at miste dyr man virkelig elsker over alt på jorden. Vi har heldigvis vores franske bulldog Mimmi, som muligvis er med hvalpe. (hun er parret en gang, så vi venter på vi kan komme op og scanne hende).Så vi kan kun håbe på hun for et kuld hvalpe vi evt kan lede tankerne lidt væk. Men Freja vil nu altid have en meget speciel plads i mit hjerte.

  SvarSlet
 4. Åhhhh nej ikke igen, det er så uretfærdigt.
  Jeg kan godt følge dig, har også fået to katte kørt ned, derefter valgte vi at de næste skulle være indendørskatte, fo vi kunne heller ikke bære at skulle fortælle børnene at nu var missen igen kørt ned.
  Håber i finder en løsning så Lea med tiden kan få et dyr hun kan nusse med.
  Knus og mange tanker til jer Lene

  SvarSlet
 5. Hej
  Hvor jeg føler med jer.

  Vi mistede vores dejlige kat for 1½ år siden og valgte hurtigt at få en ny. Hun er nu 1½ år og blev kørt ned for 14 dage siden. Hun slap heldigvis med skrækken, og fik en meget dyb lang flænge i hendes bagben. Hun skal have taget tråde i dag. Men alt ser fint ud, så hun var meget heldig.

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 6. Ja, åhh gid Freja havde været ligeså heldig. Men kunne se hun var ramt i ansigtet, så tror hun var død på stedet. Der var intet at se på kroppen. Men puha er altså hårdt at gå ud og samle sit dyr op ude fra gaden, det håber jeg virkelig aldrig jeg skal gøre igen. Vi har også talt om at få en kat der KUN er indenfor, men er det så ikke bedst at købe en race der er god som indekat?? Var også meningen Freja skulle have været en indekat, men hun løb tit med ud når hunden blev lukket ud og til sidst fik hun jo smag for udelivet, øv, havde ønsket vi aldrig havde lukket hende ud. ;-(

  SvarSlet
 7. Det kan jeg slet ikke bære... det gør bare så ondt! Jeg har haft 4 dyr, som jeg ELSKEDE. Den første var en killing fra min barndom, som blev kørt over af en gaffeltruck, den anden var min søde boxer Ally, som døde af en ukendt medfødt nyresygdom som knap 4 årig, og den 3. var min lille "baby". Hun blev 1 år pånær en uge, før hun døde af en arvelig leversygdom. De to sidste var racedyr, som man jo regner sig lidt for sikker med. Mit hjerte gik i stykker hver eneste gang. Nu har jeg min skønne skønne mis Lulu, som lever et kærligt og lykkeligt indeliv her hos mig :) Det kunne I måske overveje?

  Knus Katrine

  SvarSlet
 8. Åh nej!!! Hvor er det bare trist. Jeg føler med jer!

  Knus!

  SvarSlet
 9. Katrine: Jo vi har talt lidt om det. Jeg kan bare ikke leve uden kat resten af mit liv, jeg elsker katte. Men åha har grædt siden igår, det så hårdt når man bliver så fandens glad for de dyr. Freja var halv perser, og hun havde egenlig været fin som indekat, men vi synes hun skulle have lov at komme ud, vi tænkte vi kan da ikke være SÅ uheldige at hun også bliver kørt over, men jo jo. Så nul, aldrig mere udekat. ;-( Kan ikke bære at miste et dyr på den måde igen. FUCK det gør ondt helt ind til kernen af hjertet. Alderdom er bedre, for så ved man dyret har haft et fantastisk liv, selvom det gør ondt at sige farvel. Synes du det nemt nok at holde katten inde?

  SvarSlet
 10. Jeg ved præcis, hvad du mener. Det gør bare så ondt. Men man kommer over det på et tidspunkt. Det tager bare lang tid. Det er også sådan en uskyldig kærlighed man har til dyr- lidt ligesom til børn. Det føles bare forkert at miste dem.
  Jeg har ikke de store problemer, og selv dyrlæger mener jo ikke at det er synd for dem :) Hun kræver lidt mere opmærksomhed og faste spisetider, men har ikke som sådan problemer. Når jeg vil have hende i haven, kommer hun i en lang snor med tilbagetræk, som jeg har hængt, så hun kan komme lidt omkring. Det er kun et par gange om året, så det er lidt skægt for hende. Man kan ikke lade døre stå åbne og sådan. Nogle gange forsvinder hun, hvis det sker, men andre gange kan hun være der efter flere timers åben dør. Hendes liv ER bare sådan, så hun tigger ikke efter andet.
  Held og lykke med det- og velkommen inde hos mig ;)

  SvarSlet
 11. Jo tak, er en rigtig fin blog du har. ;-D

  Vi har nu efter en lang snak aftalt at vi prøver lykken igen. Jeg er bare for meget katte menneske til at undvære en kat i mit liv. Så vil sige 1000 tak til dig fordi du gad fortælle lidt om jeres inde-mis. Jeg skrev til hende vi købte Freja af og Freja s mor havde "sjovt nok" lige fået et kuld killinger for et par uger siden hvor der var 1 trefarvet ligesom freja. Der går lige et par uger inden hun er stor nok til vi kan hente hende og det er dejligt, da jeg stadig går med en klump i halsen over Freja s død. Men for vi hendes "lillesøster" vil hendes minde jo leve vidre hver dag fordi vi nu her en lille del af freja herhjemme igen. (sådan vælger jeg at se på det)

  SvarSlet